IKEA igen...

Igår var vi på IKEA igen, fattas fortfarande grejer till lägenheten, som vanligt kan man aldrig gå ut därifrån tomhänt. Vi kom ut med : Två sängbord, ett skoställ, glas, tre sängklädeset , (alla köpte lika i olika färger), vägg dekorer, två lampor, tidningställ m.m Men den ikea vistelsen resulterade i att våran lägenhet nu är om möjligt ännu finare :) Notan slutade på drygt 1000 kr, men det var det värt. Efter en hård shopping runda och vi äntligen lyckats släpa ut allt i bilen (med Maria som bara har en hand) gick vi in och åt köttbullar och potatis med gräddås mmmm.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Har du hört talas om GratisGen? Inte? Då tycker jag du ska läsa igenom detta för denna sida vill du bara inte missa. Jag vet att det är mycket tjat om gratissidor hit och dit men denna är bättre än alla. Det är iaf vad jag tycker :) Anlednigen är att det är så lätt att få riktigt bra grejer. Du behöver inte värva 100-tals människor för att få något utan det räcker med kanske 10.. Sedan måste du samla ihop minst 10 poäng också men det gör du lätt via gratisalternativ. Om du t.ex hyr film på LOVEfilm i en månad gratis så har du fått dina 10 poäng! Självklart kan du helt kostnadsfritt säga upp ditt abonnemang efter gratismånaden! Sakerna du sedan får är helt otroliga!



Presentkort på MQ - 500 kr, Presentkort på KICKS - 500 kr, Garmin Navigator, Nintendo DS lite, Canon digitalkamera ( 8megapixel), PlayStation Portable, ipod touch 8 GB, Nintendo Wii, Nespresso Essenza C100 (liten och snygg espressomaskin), Acer bärbar dator, Xbox 360 med 60 GB, Sony Ericson Xperia ( cool mobiltelefon ), Samsung 32" LCD TV, Playstation 3, Biobiljetter 6 stycken, 20 trisslotter eller PlayStation. Tänk, allt detta kan bli ditt även om du inte har möjlighet att värva jättemånga.! Själv har jag redan fått 25 lotter och är på god väg att få en navigator nu.. :D Det är lätt, jag lovar!



http://www.gratisgen.se/ref/=67998

2008-10-24 @ 00:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0